Kesävalmennus 2022

Viikoittaista valmennusta Järvenpäässä ja Keravalla kesällä 2022!

Ryhmäjaot ja aikataulut laaditaan 30.5. alkavalla viikolla ja julkaistaan tällä sivulla lauantaina 4.6. Kaikkiin ilmoittautuneisiin otetaan myös tuolloin yhteyttä sähköpostitse.

Järvenpään Tennisseura aloittaa kesävalmennuskauden harjoitukset aikuisten osalta 6.6. alkavalla viikolla. Jatkamme harjoituksia 3.7. asti.

Kesävalmennus koostuu viikoittain järjestettävästä viikkovalmennuksesta (pienryhmissä tai yksityisesti), intensiivikursseista ja yksityistunneista. Voit ilmoittautua mukaan viikkovalmennukseen, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta tenniksen parista, sillä pelaajat jaetaan tasoryhmiin.

Tarjoamme viikkovalmennuksessa tennisopetusta yksityistunteina, paritunteina ja joko kolmen tai neljän hengen ryhmissä. Voit valita näistä haluamiasi vaihtoehtoja ja useitakin viikkotunteja.

Tunnit pyritään järjestämään ulkokentillä Järvenpäässä Tenniskeskuksen tekonurmikentillä ja Keravalla Lapilan massakentillä. Valmennustunti alkaa aina tasalta ja loppuu viittä vaille turvavälien säilyttämiseksi.

Kesävalmennuksen viikkovalmennuksen maksut laskutetaan sähköpostitse yhdessä erässä ennen juhannusta. Yksittäisiä kesävalmennuksen poissaoloja ei korvata rahallisesti, mutta pyrimme löytämään korvaavan tunnin, jos ilmoitat poissaolostasi etukäteen! Lisäksi voit korvata sisäkauden pidempiä poissaolojaksoja kesäkaudella.

Lisätietoja antaa seuran valmennuspäällikkö Matti Käpylä (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi tai 0503052120).

Kesän 2022 viikkovalmennuksen hinnasto aikuisille  (6.6.-3.7. väliselle ajalle, 4 viikkoa):

• Yksityistunnit 50€/tunti (kokonaishinta 200€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 30€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 120€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Kolmen hengen ryhmät 25€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 100€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Neljän hengen ryhmä 20€/pelaaja/tunti (kokonaishinta yhdellä viikkotunnilla 80€, kahdella viikkotunnilla 160€)
  1. Aikuisille yksittäinen yksityistunti 60€ tai kolmen tunnin paketti 160€.

Kesän 2022 viikkovalmennuksen hinnasto junioreille (6.6.-3.7. väliselle ajalle, 4 viikkoa):

• Yksityistunnit 40€/tunti (kokonaishinta 160€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 22€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 88€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Kolmen hengen ryhmät 15€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 60€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Neljän hengen ryhmä 12€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 48€ yhdellä viikkotunnilla tai 96€ kahdella viikkotunnilla)

Ilmoittaudu kesän 2022 viikkovalmennuksiin täyttämällä alla oleva lomake

Ilmoittaudun *