Tapahtumat ja kurssit

Järvenpään Tennisseura tarjoaa tenniskursseja sekä aloittelijoille että jo pidempäänkin pelanneille Järvenpään Tenniskeskuksessa. Järjestämme aikuisille alkeiskursseja, tehotreenejätennisklinikoita sekä pelitreenejä. Voit osallistua mukaan myös hallisarjaan, mikä toimii sopivana muotona kilpailemisen aloittamiselle. Kursseihin, tapahtumiin ja hallisarjaan osallistuminen ei edellytä JäTS:n jäsenyyttä!

Alkeiskurssit (3h) sopivat uusille pelaajille, jotka eivät ole aikaisemmin olleet tennivalmennustunnilla mukana. Kursseilla harjoitellaan perustekniikoita sekä käydään läpi tenniksen oleellisimmat säännöt. Sisältää myös lainamailan. Kurssin hinta 75€. Max. 6 osallistujaa.

Tehotreenit (1.5h) keskittyvät tietyn teeman ympärille (peruslyönnit, verkkopeli jne.) ja harjoituksissa tehdään paljon toistoja teemaan liittyen. Hinta 40€. Max. 4 osallistujaa.

Tennisklinikoilla (2h) keskitytään ennen kaikkea lyöntitekniikoiden harjoitteluun. Klinikat sisältävät lyhyen luennon klinikan teemasta, henkilökohtaisen palautteen, videoanalyysin suorituksestasi, paljon toistoja teemaan liittyen sekä palautteen klinikan jälkeen. Hinta 75€. Max. 4 osallistujaa ja kaksi valmentajaa.

Pelitreeneissä (1.5h) pääpainona on pelaamisen opettelu, pelistrategia ja lyöntivalinnat. Treenit on jaettu edistyneiden ja vähän pelanneiden ryhmiin.  Edistyneet ovat osallistuneet sarjatennikseen, hallisarjaan tai muuhun vastaavaan. Vähän pelanneilla puolestaan ei vielä ole aiempaa kilpailukokemusta. Hinta 40€. Max. 4 osallistujaa.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE (vapaat paikat päivitetty to 22.09. klo 13)

Mille kurssille haluat ilmoittautua?