Tapahtumat ja kurssit kevät 2024

Järvenpään Tennisseura tarjoaa tenniskursseja sekä aloittelijoille että jo pidempäänkin pelanneille Järvenpään Tenniskeskuksessa (Kuuselankatu 2). Järjestämme aikuisille alkeiskursseja, tehotreenejä ja tennisklinikoita. Kursseihin ja tapahtumiin osallistuminen ei edellytä JäTS:n jäsenyyttä! Voit osallistua mukaan myös hallisarjaan, mikä toimii sopivana muotona kilpailemisen aloittamiselle. 

Alkeiskurssit (3h tai 4h) sopivat uusille pelaajille, jotka eivät ole aikaisemmin olleet tennivalmennustunnilla mukana. Kursseilla harjoitellaan perustekniikoita sekä käydään läpi tenniksen oleellisimmat säännöt. Sisältää myös lainamailan. Kurssin hinta 75€ (3 tuntia) tai 100€ (4 tuntia). Max. 6 osallistujaa.

Tehotreenit (1.5h) keskittyvät tietyn teeman ympärille (peruslyönnit, verkkopeli jne.) ja harjoituksissa tehdään paljon toistoja teemaan liittyen. Hinta 40€. Max. 4 osallistujaa.

Tennisklinikoilla (1.5h) keskitytään ennen kaikkea lyöntitekniikoiden tai taktiikan harjoitteluun. Klinikat sisältävät lyhyen luennon klinikan teemasta, mahdollisia videoanalyysejä suorituksistasi sekä paljon toistoja klinikan aiheeseen liittyen. Hinta 60€. Max. 4 osallistujaa ja kaksi valmentajaa. 

- VAPAAT PAIKAT PÄIVITETTY 12.5. klo 21.30

Mille kurssille haluat ilmoittautua?