KESÄVALMENNUKSET KÄYNTIIN 18.5. ALKAVALLA VIIKOLLA, SISÄKAUSI 2019-20 ON PÄÄTTYNYT

6.5.2020

Viranomaisten ja Tennisliiton linjausten mukaan Järvenpään Tennisseura aikoo jatkaa valmennustoimintaansa. Aloitamme kesäkauden harjoitukset 18.5. alkavalla viikolla ja jatkamme harjoituksia aina 19.7. asti tai sopimuksen mukaan. Sisäkausi 2019-2020 on päättynyt eli emme jatka enää sisäkauden aikataulujen ja ryhmäjakojen mukaisia ryhmäharjoituksia toukokuun loppuun asti. Kesäkauden harjoituksiin on siis ilmoittauduttava erikseen! On ymmärrettävää, että kaikki eivät halua osallistua ryhmäharjoituksiin vallitsevasta tilanteesta johtuen. Tämän takia haluamme tarjota tennisopetusta kesän aikana yksityistunteina, paritunteina ja joko kolmen tai neljän hengen ryhmissä. Voit valita näistä haluamiasi vaihtoehtoja ja useitakin viikkotunteja. Lähtökohtaisesti tunnit ovat ulkokentillä ja kestävät aina 55 minuuttia turvaetäisyyksien säilyttämiseksi muiden ryhmien kanssa.

Näillä näkymin pääsemme Keravalla Lapilan massakentille kesäkuun alusta alkaen. Keravan ryhmien ilmoittautumiset avataan, kun kenttätilanne selkenee, mutta järjestämme siis sekä yksityis- että ryhmätunteja myös Keravalla tulevan kesän aikana! 

Kesäkauden valmennusten laskutuksessa otetaan huomioon, jos olit maksanut kuluneen sisäkauden tunnit 31.5. saakka. Hyvitämme siis 16.3.-31.5. välisen ajan maksuja kesävalmennuksilla. Maksamastasi sisäkauden laskusta vähennetään siis kesäkauden valmennuslaskusi hinta.

Yhdeksän viikon kesävalmennusjakso laskutetaan sähköpostitse yhdessä erässä kesäkuun puolivälissä. Yksittäisiä poissaoloja ei korvata rahallisesti, mutta pyrimme löytämään korvaavan tunnin, jos ilmoitat poissaolostasi etukäteen!

ILMOITTAUTUMISET JÄRVENPÄÄN RYHMIIN PERJANTAIHIN 15.5. MENNESSÄ, SILLÄ AIKATAULUT JA RYHMÄJAOT JULKAISTAAN SUNNUNTAINA 17.5. KLO 15. MUKAAN VOI ILMOITTAUTUA MYÖS MYÖHEMMIN, JOS TILAA RIITTÄÄ.

Kesän 2020 hinnasto aikuisille yhdellä viikkotunnilla 11.5.-19.7. väliselle ajalle (9 viikkoa):

  • Yksityistunnit 48€/tunti
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 28€/pelaaja/tunti
  • Kolmen hengen ryhmät 22€/pelaaja/tunti
  • Neljän hengen ryhmä 17€/pelaaja/tunti
  1. 5%:n alennus, jos otat useamman viikkotunnin
  2. Aikuisille yksittäinen yksityistunti 55€ tai kolmen tunnin paketti 150€

Kesän 2020 hinnasto junioreille yhdellä viikkotunnilla 11.5.-19.7. väliselle ajalle (9 viikkoa):

  • Yksityistunnit 35€/tunti
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 20€/pelaaja/tunti
  • Kolmen hengen ryhmät 14€/pelaaja/tunti
  • Neljän hengen ryhmä 12€/pelaaja/tunti
  1. 5%:n alennus, jos otat useamman viikkotunnin
  2. Junioreille yksittäinen yksityistunti 45€ tai kolmen tunnin paketti 120€