Aikuisvalmennus sisäkausi 2020-2021

SISÄKAUDEN VALMENNUSRYHMÄT OVAT TÄYNNÄ.

UUSIA AIKUISRYHMIÄ (ALKEIS- JA HARRASTAJA) VOIDAAN KÄYNNISTÄÄ LAUANTAIAAMULLE KLO 10-11 JA 11-12. TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE, JOS LAUANTAIAAMUN RYHMÄ KIINNOSTAA TAI JOS HALUAISIT LIITTYÄ JONOON VARAPAIKALLE ARKI-ILTOJEN RYHMIEN OSALTA.

Sisäkauden 2020-2021 valmennusryhmät on julkaistu osoitteessa https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lKyZwvdejjeqKX5C_yenY_T4uM96VstmU9A81hx5SlE/edit#gid=0

Ottakaa yhteyttä Mattiin sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla, jos herää kysyttävää tai on aihetta muutoksille.

Aikuisvalmennus on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Aikuisvalmennuksen valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin.

Myös edellisellä sisäkaudella mukana olleiden on ilmoittauduttava mukaan paikan varmistamiseksi!

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä sekä Järvenpäässä että Keravalla. Korvausjärjestelmän toiminnan mahdollistamiseksi pelaajille on annettu tasot välillä 1 (aloittelija) ja 7 (Suomen Tennisliiton taso 24 =>). mutta tasot eivät näy pelaajille. Voit siis jatkossa tulla korvaamaan väliinjääneitä tuntejasi muissa vastaavan tasoisissa ryhmissä.

RYHMÄHARJOITUKSET

• Säännölliset harjoitukset 1-3 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1 tunti
  • Ryhmäkoko 3 tai 4 pelaajaa / kenttä / valmentaja
  • Kuuden pelaajan ryhmät (vain uusille ja aloitteleville pelaajille) arkisin klo 17-21
  • Ryhmäharjoitukset tapahtuvat lähtökohtaisesti klo 15-21 välillä, mutta voit ehdottaa ja tiedustella myös muita aikoja
  • Yksityistunteja- ja paritunteja (1 tai 2 pelaajaa) voidaan järjestää säännöllisesti arkisin klo 7-16 välisenä aikana tai satunnaisesti viikonloppuisin (la klo 10-15 tai su klo 14-19)
  • 20% alennus arkipäivien 3-4 pelaajan päiväryhmistä (klo 6:30-15:00)

HARJOITUSPAIKKA

Valmennusta järjestetään Järvenpään Tenniskeskuksen (Kuuselankatu 2, Järvenpää) lisäksi myös Keravan Tenniskeskuksessa (Metsolantie 5, Kerava) aina tiistaisin ja torstaisin.

ILMOITTAUDU SISÄKAUDEN 2020-2021 AIKUISVALMENNUKSEEN!

Haluan (voit valita useita vaihtoehtoja) *
Aiempi pelikokemus *
Monessako erässä haluat maksaa valmennusmaksun? (kts. Valmennusehdot sisäkausi 2020-2021) *
Ilmoittautumalla valmennukseen hyväksyt valmennusehdot, jotka löytyvät Valmennus-välilehden alta! *

Aikuisvalmennuksen hinnasto sisäkaudelle 2020-2021

Sisäkausi alkaa Järvenpäässä ja Keravalla maanantaina 10.8.2020. Sisäkausi loppuu sekä Järvenpäässä että Keravalla sunnuntaina 30.5.2021. Valmennusmaksuihin lisätään laskutuksen yhteydessä laskutuslisä, mikä on 5€ per lähetettävä lasku.  Laskut lähetetään sähköpostitse pelaajan toiveen mukaisesti kuukausittain, neljästi kaudessa, kahdesti kaudessa tai kerran kaudessa. Lisäksi valmennusmaksuihin lisätään  JäTS:n jäsenmaksu alkuvuodesta 2021 (aikuiset 30€/vuosi ja juniorit 15€/vuosi).

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin 1.1.2021 alkaen.

Mikäli samasta ruokakunnasta on seuran valmennuksessa useampi kuin yksi pelaaja, myönnetään 10% perhealennus pienimmästä valmennusmaksusta!

- Kuuden pelaajan ryhmät (vain uusille ja aloitteleville pelaajille) 15€/tunti eli 630€ koko sisäkaudelta

Aikuisvalmennus neljän hengen ryhmässä:

- 20€/tunti/pelaaja (kausimaksu Järvenpäässä yhdellä viikkotunnilla ilman alennuksia 840€ + laskutuslisä + 30€ jäsenmaksu)

Aikuisvalmennus kolmen hengen ryhmässä:

- 25€/tunti/pelaaja

Parivalmennus kahden hengen ryhmässä:

- 35€/tunti/pelaaja

Yksityisvalmennus kerran viikossa: