Aikuisvalmennus sisäkausi 2021-2022

Sisäkauden 2021-2022 ilmoittautumiset ovat päättyneet, mutta voit tiedustella vapaita paikkoja valmennuspäällikkö Matti Käpylältä joko sähköpostitse (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi) tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Harjoitukset alkavat Järvenpäässä maanantaina 16.8 ja aiemmasta tiedosta poiketen Keravalla viikkoa myöhemmin maanantaina 23.8.

Ryhmäjaot ja aikataulut löytyvät alla olevan linkin kautta:

SISÄKAUDEN 2020-2021 AIKUISVALMENNUKSESSA MUKANA OLLEIDEN ON MAHDOLLISTA PYYTÄÄ PALAUTUSTA, JOS HE OLIVAT MAKSANEET ENNAKKOON VALMENNUSMAKSUJA. VAIHTOEHTOISESTI MAKSUILLA VOIDAAN KATTAA SISÄKAUDEN 2021-2022 VALMENNUSMAKSUJA. ILMOITA TÄSTÄ KOHDASSA "MUUTA", KUN TÄYTÄT ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

Aikuisvalmennus on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Aikuisvalmennuksen valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin.

Myös edellisellä sisäkaudella mukana olleiden on ilmoittauduttava mukaan paikan varmistamiseksi!

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä sekä Järvenpäässä että Keravalla. Korvausjärjestelmän toiminnan mahdollistamiseksi pelaajille on annettu tasot välillä 1 (aloittelija) ja 7 (Suomen Tennisliiton taso 24 =>). Voit siis tulla korvaamaan väliinjääneitä tuntejasi muissa vastaavan tasoisissa ryhmissä.

RYHMÄHARJOITUKSET:

• Säännölliset harjoitukset 1-3 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1 tunti
  • Ryhmäkoko 3 tai 4 pelaajaa / kenttä / valmentaja
  • Kuuden pelaajan ryhmät (vain uusille ja aloitteleville pelaajille) arkisin klo 17-21
  • Ryhmäharjoitukset tapahtuvat lähtökohtaisesti klo 15-21 välillä, mutta voit ehdottaa ja tiedustella myös muita aikoja
  • Yksityistunteja- ja paritunteja (1 tai 2 pelaajaa) voidaan järjestää säännöllisesti arkisin klo 7-16 välisenä aikana tai satunnaisesti viikonloppuisin (la klo 10-15 tai su klo 14-19)
  • 20% alennus arkipäivien 3-4 pelaajan päiväryhmistä (klo 6:30-15:00)

HARJOITUSPAIKKA

Valmennusta järjestetään Järvenpään Tenniskeskuksen (Kuuselankatu 2, Järvenpää) lisäksi myös Keravan Tenniskeskuksessa (Metsolantie 5, Kerava) aina tiistaisin ja torstaisin.

ILMOITTAUDU SISÄKAUDEN 2021-2022 AIKUISVALMENNUKSEEN!

Haluan (voit valita useita vaihtoehtoja) *
Aiempi pelikokemus *
Haluaisin osallistua aamuryhmään (3 tai 4 pelaajaa). Huomioi 20% edullisempi hinta.
Monessako erässä haluat maksaa valmennusmaksun? (kts. Valmennusehdot sisäkausi 2021-2022) *
Ilmoittautumalla valmennukseen hyväksyt valmennusehdot, jotka löytyvät Valmennus-välilehden alta! *

Aikuisvalmennuksen hinnasto sisäkaudelle 2021-2022

Sisäkausi alkaa Järvenpäässä maanantaina 16.8.2021 ja Keravalla 23.8.2021. Sisäkausi loppuu sekä Järvenpäässä että Keravalla sunnuntaina 5.6.2021 (42 viikkoa, Keravalla 41 viikkoa). Valmennusmaksuihin lisätään laskutuksen yhteydessä hallintokulu, mikä on 5€ per lähetettävä lasku.  Laskut lähetetään sähköpostitse pelaajan toiveen mukaisesti kuukausittain, neljästi kaudessa, kahdesti kaudessa tai kerran kaudessa. Lisäksi valmennusmaksuihin lisätään  JäTS:n jäsenmaksu alkuvuodesta 2022 (aikuiset 30€/vuosi ja juniorit 15€/vuosi).

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin 1.1.2022 alkaen.

- Mikäli samasta ruokakunnasta on seuran valmennuksessa useampi kuin yksi pelaaja, myönnetään 10% perhealennus pienimmästä valmennusmaksusta!

- 20% alennus arkipäivien 3-4 pelaajan päiväryhmistä (klo 6:30-15:00)

- Kuuden pelaajan ryhmät (vain uusille ja aloitteleville pelaajille) 16€/tunti eli koko sisäkaudelta Järvenpäässä 672€ + hallintokulu (laskutuskertojen mukaan) + 30€ jäsenmaksu

Aikuisvalmennus neljän hengen ryhmässä:

- 21€/tunti/pelaaja (kausimaksu Järvenpäässä yhdellä viikkotunnilla ilman alennuksia 882€ + hallintokulu (laskutuskertojen mukaan) + 30€ jäsenmaksu)

Aikuisvalmennus kolmen hengen ryhmässä:

- 26€/tunti/pelaaja

Parivalmennus kahden hengen ryhmässä:

- 35€/tunti/pelaaja

Yksityisvalmennus kerran viikossa: