Päivitys to 27.05. klo 13:30: Ryhmäjaot ja aikataulut löytyvät alla olevan linkin kautta. Ota yhteyttä Mattiin (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi), jos herää kysyttävää!

Viikoittaista kesävalmennusta Järvenpäässä!

Järvenpään Tennisseura aloittaa kesävalmennuskauden harjoitukset aikuisten osalta 31.5. alkavalla viikolla ja lasten/nuorten osalta 7.6. alkavalla viikolla. Jatkamme harjoituksia 16.7. asti. (ei viikolla 25 eli 21.6.-27.6). Järjestämme lisäksi yksityisvalmennusta.

Kesävalmennus koostuu viikoittain järjestettävästä viikkovalmennuksesta (pienryhmissä tai yksityisesti), alkeiskursseista (uusille ja vähän pelanneille) ja yksityistunneista. Voit ilmoittautua mukaan viikkovalmennukseen, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta tenniksen parista, sillä pelaajat jaetaan tasoryhmiin.

Tarjoamme viikkovalmennuksessa tennisopetusta yksityistunteina, paritunteina ja joko kolmen tai neljän hengen ryhmissä. Voit valita näistä haluamiasi vaihtoehtoja ja useitakin viikkotunteja. Aiemmalla pelikokemuksella ei siis ole väliä, sillä laadimme ryhmät ja harjoitukset pelaajien aiemman kokemuksen perusteella.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi järjestämme myös lyhyempiä intensiivikursseja. Näistä on tulossa lisätietoa lähitulevaisuudessa.

Tunnit pyritään järjestämään ulkokentillä. Valmennustunti alkaa aina tasalta ja loppuu viittä vaille turvavälien säilyttämiseksi.

Kesävalmennuksen viikkovalmennuksen maksut laskutetaan sähköpostitse yhdessä erässä. Laskutuksessa otetaan huomioon, jos olit osallistunut sisäkaudella 2020-2021 JäTS:n valmennustoimintaan, maksanut valmennusmaksua ennakkoon ja valmennusta ei pystytty koronarajoitusten takia järjestämään. Yksittäisiä kesävalmennuksen poissaoloja ei korvata rahallisesti, mutta pyrimme löytämään korvaavan tunnin, jos ilmoitat poissaolostasi etukäteen! Lisäksi korvausryhmiä järjestetään 21.6.-27.6. ja 5.7.-16.7. välisenä aikana.

Lisätietoja antaa seuran valmennuspäällikkö Matti Käpylä (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi tai 0503052120).

Kesän 2021 viikkovalmennuksen hinnasto aikuisille  (31.5.-18.7. väliselle ajalle, 6 viikkoa. Ei normaalia valmennusta viikolla 25 eli 21.6.-27.6):

• Yksityistunnit 50€/tunti (kokonaishinta 300€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 30€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 180€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Kolmen hengen ryhmät 25€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 150€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Neljän hengen ryhmä 20€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 120€ yhdellä viikkotunnilla, kahdella viikkotunnilla 240€)
  1. Aikuisille yksittäinen yksityistunti 60€ tai kolmen tunnin paketti 160€.

Kesän 2021 viikkovalmennuksen hinnasto junioreille (7.6.-24.6. väliselle ajalle, 5 viikkoa, ei viikolla 25 eli 21.6.-27.6.):

• Yksityistunnit 40€/tunti (kokonaishinta 200€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Paritunnit (kaksi henkeä) 22€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 110€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Kolmen hengen ryhmät 15€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 90€ yhdellä viikkotunnilla)
  • Neljän hengen ryhmä 12€/pelaaja/tunti (kokonaishinta 60€ yhdellä viikkotunnilla tai 120€ kahdella viikkotunnilla)

Ilmoittaudu kesän 2021 viikkovalmennuksiin täyttämällä alla oleva lomake

Ilmoittaudun *