Jäsentietolomake

• Kaikille valmennustoimintaan osallistuville lähetetään vuosittain seuran jäsenmaksu, koska seuran järjestämä valmennus ja ohjattu tennistoiminta on hinnoiteltu jäsenten eduksi
  • Liity jäseneksi (aikuiset 30 € ja juniorit 15 € / vuosi). Jäsenmaksusta lähetetään lasku sähköpostitse ja jäsenyys astuu voimaan kun maksu on suoritettu. Jäsenmaksun tason määrittää Suomen Tennisliitolle maksettava tilitysosuus, jolla katetaan liiton toiminta ml. www.tennisassa.fi -palvelu.

Laita sähköpostia osoitteeseen komuraija (at) gmail.com tai matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi, jos haluat erota seurasta tai jäsentietosi muuttuvat!

Liityn jäseneksi

Miksi JäTS:n jäseneksi kannattaa liittyä?

- Yksityistunnit ovat seuran jäsenille edullisempia kuin ei-jäsenille

- Kausikortti Järvenpään Tenniskeskuksen ulkokentille kesäksi alennettuun hintaan

- Seuran jäsenet saavat 10%:n alennuksen tennisverkkokauppa www.tenniswarehouse-europe.comista. Etukoodin voit saada Matilta (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi)

- Seuran jäsenet saavat myös alennusta Järvenpään Intersportin tennisvarusteista

- Liittymällä jäseneksi tuet myös paikallista seuratoimintaa!