Valmennus

Sisäkauden 2021-2022 ilmoittautumiset on avattu. Ilmoittaudu mukaan juniorivalmennukseen tai aikuisvalmennukseen. Paikkoja on rajoitetusti varsinkin arki-illoille, joten varaa paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Järvenpään Tennisseura tarjoaa tennisopetusta sekä lapsille että aikuisille. Järjestämme viikoittaista ryhmäopetusta sekä Järvenpäässä että Keravalla. Lisäksi tarjoamme yksityisopetusta ja tennisaiheisia klinikoita. JäTS:n valmennuspäällikkönä toimii Matti Käpylä (puh. 0503052120 tai matti.kapyla@jarvenpaantennis.fi), joka vastaa tiedusteluihin tennisvalmennuksesta.

Valmennuskausi jaetaan aina sisäkauteen (elokuu-toukokuu) ja kesäkauteen (kesäkuu-heinäkuu). Kumpaankin on aina ilmoittauduttava erikseen seuran nettisivujen kautta.