Järvenpään Tennisseura ry

JäTS on perinteikäs tennisseura, joka on perustettu vuonna 1975. Tavoitteenamme on edistää tennisharrastusta Järvenpäässä ja Keski-Uudellamaalla siten, että mahdollisimman monella on mahdollisuus harrastaa tennistä edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti. Seurassa on tällä hetkellä (huhtikuu 2020) 224 jäsentä, joista 80 on junioreita. Seuran toiminta on keskittynyt Järvenpäähän ja Keravalla.

Järvenpäässä toiminta pyörii KuuselankadunTenniskeskuksessa, jossa on kolme yhden kentän tennishallia ja kaksi hiekkanurmipintaista ulkokenttää. Hallit omistaa halliyhtiö (Tennishalli Oy) ja Tennisseura on osakkaana halliyhtiössä.

Syksystä 2019 alkaen olemme tehneet yhteistyötä Keravan Tennisseuran kanssa ja JäTS vastaakin valmennustoiminnan hallinnoinnista ja järjestämisestä Keravalla myös sisäkaudella 2020-2021. Valmennus tapahtuu sisäkaudella Keravan Tenniskeskuksessa Metsolantiellä, jossa on kaksi sisäkenttää. Ulkokaudella toimintaa järjestetään Lapilan kahdella massakentällä.

Keski-Uudenmaan hallisarja on pyörinyt jo useamman vuoden ajan Järvenpään ja Keravan Tenniskeskuksissa ja hallisarjan on tarkoitus jatkua myös sisäkaudella 2020-2021.

Järvenpään Tennisseuran joukkueet osallistuvat aktiivisesti myös Tennisliiton järjestämään kansalliseen sarjatennikseen. Miesten joukkueita on tällä hetkellä mukana yleisissä sarjoissa neljä ja naisten joukkueita yksi. Lisäksi seniorisarjoissa oli kaudella 2019-2020 mukana yhteensä neljä JäTS:n joukkuetta.

Järvenpään Tennisseura ry
Käyntiosoite: Kuuselankatu 2, 04410, Järvenpää