Valmennusehdot sisäkaudelle 2021-2022

Valmennuskauden pituus

Sisäkausi alkaa sekä Järvenpäässä maanantaina 16.8. ja Keravalla maanantaina 23.8.2021 ja loppuu sunnuntaina 5.6.2022. Keravan myöhäisempi aloitusajankohta huomioidaan laskutuksessa.

Valmennusta ei järjestetä seuraavina ajankohtina:

1. Syysloma 18. – 24.10.2021 (aikuisvalmennus pyörii normaalisti, aikataulumuutokset mahdollisia!)
  2. Itsenäisyyspäivänä 6.12.2021
  3. Joululoma 23.12.2021 – 9.1.2022
  4. Talviloma 21. – 27.2.2022 (vk 8) (aikuisvalmennus pyörii normaalisti, aikataulumuutokset mahdollisia!)
  5. Pääsiäistauko pe 15.4.-ma 18.4.2022
  6. Vappu su 1.5.2022

Valmennuspaikka

Opetuspaikkana toimii Järvenpään Tenniskeskus osoitteessa Kuuselankatu 2 sekä Keravan Tenniskeskus osoitteessa Metsolantie 5.

Kuvaus ja videointi on tunneilla kielletty. Seura kysyy kuvausluvan erikseen ilmoittautumislomakkeessa, mutta kuvauslupa koskee vain seuran viestintävälineissä julkaistavaa materiaalia.

Järvenpään Tennisseura ry:n vastuun rajoitus

- Valmennettava vastaa aina itse omasta tapaturmavakuutuksestaan

- Seura ei vastaa valmennuksessa sattuneista tapaturmista

- Järvenpään Tennisseura ry varaa oikeuden rajoittaa valmennukseen osallistuvien lukumäärää valmennuskauden aikana

- Järvenpään Tennisseura ry ei vastaa valmennuksen yhteydessä tai aikana mahdollisesti rikkoutuvista harrastusvälineistä

Valmennusmaksu ja sen perintä

Koko kauden valmennusmaksu peritään joko yhdessä erässä (koko sisäkausi kerralla), kahdessa erässä (kerran syksyllä ja kerran keväällä), neljässä erässä (kahdesti syksyllä ja kahdesti keväällä) tai kuukausittain valmennettavan toiveen mukaan. Koko sisäkauden valmennusmaksu suoritetaan kokonaan huolimatta siitä, montako kertaa valmennettava on osallistunut kauden aikana harjoituksiin 42 viikkoa kestävän (Keravalla 41 viikkoa) sisäkauden aikana. Arkipäivien päiväaikojen (klo 6.30-15.00) ryhmätunneista annetaan 20%:n alennus.

Vain yli kuukauden kestävä lääkärintodistuksella osoitettu poissaolo otetaan huomioon valmennusmaksuissa. Tällöin on sairaudesta kuitenkin ilmoitettava valmentajalle mahdollisimman aikaisin. Poissaolot voimme korvata vain lääkärintodistusta vastaan. Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jonka kautta voit paikata muista syistä väliin jääneitä harjoituskertojasi.

Lopettaminen kesken kauden on mahdollista, mutta tällöin maksuvelvollisuus jatkuu käynnissä olevan laskutuskauden loppuun. Kahdessa erässä laskutettava ei esimerkiksi saa syyskaudesta palautusta, jos hän ilmoittaa lopettamisestaan lokakuussa. Force majeuren eli ylivoimaisen esteen sattuessa laskutusta jatketaan tapahtumahetkestä neljän viikon ajan valmennustoiminnan kulujen kattamiseksi ja jatkon mahdollistamiseksi.

Kesken kauden mukaan liittyvät uudet harrastajat voivat osallistua harjoituksiin kahdesti ennen sitoutumista, jos seuran valmennuspäällikkö pystyy tarjoamaan heille paikkaa käynnissä olevista harjoitusryhmistä.

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin 1.1.2022 alkaen.

Valmennusmaksu kattaa valmentajien palkkakulut, kenttä- ja hallivuokrat, valmennuksen tarvikekulut (pallot, verkot ja oheistarvikkeet) sekä hallinnolliset kulut.

Valmennusmaksuun lisättävät sivukulut

Valmennuksen laskuihin lisätään laskutuksen yhteydessä hallintokulu, jonka avulla katetaan mm. seuraavia kuluja:
  - seuran internetsivujen ylläpitoon liittyvät kulut
  - postituskulut
  - kirjanpidon ja laskutuksen kulut

Hallintokulun suuruus kaudella 2021-2022 on 5€ per lähetettävä lasku.

Valmennusmaksuihin lisätään kevätkaudella 2022 JäTS:n jäsenmaksu (aikuiset 30€/vuosi ja juniorit 15€/vuosi). Kaikkien valmennusryhmissä olevien tulee olla Järvenpään Tennisseura ry:n jäseniä.

Reklamaatiot

Järvenpään Tennisseura ry:n tavoite on tarjota mahdollisimman laadukasta valmennusta. Mikäli valmennettava ei ole tyytyväinen saamaansa valmennukseen, hänen on viipymättä otettava yhteyttä seuran valmennuspäällikköön ja kuvattava havaittu ongelma, jotta Järvenpään Tennisseura ry:llä on mahdollisuus löytää ratkaisu ongelmaan. Mikäli reklamaation jälkeen havaittuun ongelmaan ei ole löydetty valmennettavaa tyydyttävää ratkaisua, valmennettavalla on oikeus irtisanoutua valmennuksesta yllä kuvatuin aikaehdoin. Järvenpään Tennisseura ry ei ole velvollinen palauttamaan jo maksettuja valmennusmaksuja.