KESKI-UUDENMAAN HALLISARJA 2021-2022

Hallisarjassa pelataan tunnin mittaisia otteluita 4-6 pelaajan lohkoissa. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan. Hallisarja toimii hyvänä mahdollisuutena pelata kilpailuhenkisiä otteluita uusia pelaajia vastaan. Samalla voit myös hankkia itsellesi uusia saman tasoisia pelikavereita.

Ottelut aikataulutetaan alustavasti seuran varaamille Järvenpään Tenniskeskuksen hallivuoroille (ti 20-21, to 18-20, la 10-12, su 17-18), mutta otteluita saa myös sopia ja pelata omakustanteisesti omilla vuoroilla.

Osallistujilta laskutetaan 8.5€ per pelattu ottelu, jolla katetaan varattujen vuorojen kenttämaksut. Hallisarjaan liittyviin kysymyksiin vastaavat: Päivi Niemi 0505066081 tai Matti Käpylä 0503052120.

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty syyskuun loppuun asti. Ottelut on tarkoitus aloittaa lokakuun puoliväliin mennessä!

Ilmoittaudu mukaan hallisarjaan täyttämällä alla oleva lomake!

Voitko pelata

HALLISARJAN SÄÄNNÖT

Ottelun kesto on 1 tunti

Otteluissa noudatetaan yleisiä tenniksen sääntöjä. Pallottelu kestää 5 minuuttia, jonka jälkeen pelaajat arpovat normaaliin tapaan syöttäjän, vastaanottajan, aloituspelipuolet. Itse peli kestää 55 minuuttia. Peliajan päättymiseen voidaan käyttää esimerkiksi matkapuhelimen herätyskelloa. Näin vältytään tulkintaerimielisyyksiltä.

Koronan vuoksi emme tee puolten vaihtoja. Vältetään myös kättelyitä. Varatkaa mukaan omat pallot!

Otteluiden pistelasku

Noudatamme otteluissa normaalia pisteiden laskua. Tunnin aikana pelataan syöttövuoroja vuorotellen ja jokainen voitettu peli/geimi antaa pelaajalle sarjataulukkoon yhden pisteen.

Molemmat tuomitsevat omat kenttäpuoliskonsa pelitapahtumat. Jos et ole tuomiosta varma, pelaa pallo oikeana. Pelaa ottelusi reilussa hengessä.

Ottelun tulos ja pisteet

Ottelun tulos (esim. 11-7) syötetään järjestelmään, joka laskee ottelulle pisteet. Edellä mainitun esimerkin mukaisesti toinen pelaaja saisi ottelusta 11 pistettä ja toinen 7 pistettä.

WO – jos ette saa sovittua peliaikaa, niin silloin aktiivisempi osapuoli saa WO:n (ja syöttää sen järjestelmään). Voittaja saa 10 pistettä.

NO SHOW – jos vastustaja ei saavu paikalle sovittuna aikana ja ette saa soviteltua uutta peliaikaa, saa ottelun voittaja saa 10 pistettä.

RTD - jos toinen pelaaja luovuttaa jo aloitetun ottelun, merkitään sen hetkinen tilanne ottelun tulokseksi.

Lohkojen tulokset

Lohkon sisällä samaan pistemäärään päätyneiden pelaajien sijoitukset ratkaistaan ensijaisesti keskinäisen ottelun voittajan perusteella. Seuraava ratkaiseva tekijä on hävittyjien pelien/geimien määrä.

Lohkojen voittajat nousevat yhden lohkon ylöspäin ja viimeiset putoavat yhden lohkon alaspäin.

Tuloksen merkintä ja ilmoittaminen

Pelaajat sopivat ottelun jälkeen kumpi syöttää tuloksen järjestelmään (hyvä nyrkkisääntö on, että ottelun voittaja).