Juniorivalmennus sisäkausi 2022-2023

Sisäkauden ilmoittautumiset on nyt avattu. Ilmoittaudu mukaan tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta. Sisäkausi alkaa Järvenpäässä ja Keravalla maanantaina 15.8. Sisäkausi loppuu sunnuntaina 4.6.2023.

Toivomme, että ilmoitatte mahdolliset lukujärjestysten aiheuttamat aikataulurajoitteet heti koulujen alettua!

Aikataulut ja ryhmäjaot julkaistaan lauantaina 13.8.

MINITENNIS (PIKKUISET) 4-5 -VUOTIAILLE

• Ryhmäkoko 4-12 pelaajaa/1-3 valmentajaa
  • Pallojen kanssa leikkimistä ja samalla liikunnallisten taitojen opettelua
  • Huoltajat saavat osallistua (suositus alkuun)!
  • Harjoituksen kesto 45min
  • Harjoitusryhmä Järvenpäässä joko keskiviikkona klo 17 tai perjantaina klo 17 tai 18. Aika tarkentuu elokuun alussa.

MINITENNIS (ISOMMAT) 6-8 -VUOTIAILLE

• Ryhmäkoko 4-16 pelaajaa/1-3 valmentajaa
  • Opetellaan tennistä leikinomaisesti pehmeillä palloilla minikentillä
  • Tennisharjoitukset 1-2 kertaa viikossa ja mahdollisuus osallistua minitenniskisoihin
  • Harjoitusryhmiä Järvenpäässä maanantaista perjantaihin klo 14-19 välisenä aikana ja Keravalla tiistaisin sekä torstaisin klo 13-16 välisenä aikana

MIDITENNIS 9-11 -VUOTIAILLE

• Ryhmäkoko max. 6 pelaajaa
  • Opetellaan tennistä puolikovilla / oransseilla palloilla lyhennetyllä tenniskentällä
  • Tennisharjoitukset 1-3 kertaa viikossa ja mahdollisuus osallistua miditenniskisoihin
  • Harjoitusryhmiä Järvenpäässä maanantaista perjantaihin klo 14-19 välisenä aikana ja Keravalla tiistaisin sekä torstaisin klo 14-18 välisenä aikana
  • Muodostamme harjoitusryhmiä osallistujien pelitaitojen ja toiveiden mukaisesti.

JUNIORITENNIS 12-18 -VUOTIAILLE

• Ryhmäkoko max. 6 pelaajaa
  • Harjoitellaan ja pelataan tennistä oransseilla, vihreillä tai keltaisilla palloilla ryhmästä riippuen
  • Tennisharjoitukset 1-3 kertaa viikossa

Juniorivalmennuksen hinnasto sisäkaudelle 2022-2023

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin 1.1.2023 alkaen.

Mikäli samasta ruokakunnasta on seuran valmennuksessa useampi kuin yksi pelaaja, myönnetään 10% perhealennus pienimmästä valmennusmaksusta!

Sisäkauden viikkovalmennuksen hinnasto Järvenpäässä ja Keravalla:

Minitennis pikkuiset (kausihinta):

45min/viikko: 420€ kausi (10.00€/kerta)

Minitennis isommat (kausihinta):

1h/viikko: 504€ kausi (12.00€/tunti)

2h/viikko: 966€ kausi (11.50€/tunti)

Miditennis ja junioritennis 9-18 -vuotiaille (kausihinta):

1h/viikko: 609€ kausi (14.50€/tunti)

2h/viikko: 1176€ kausi (14.00€/tunti)

3h/viikko: 1638€ kausi (13.00€/tunti)

HUOM! Laskut lähetetään toiveenne mukaisesti kuukausittain, neljästi kaudessa, kahdesti kaudessa tai kerran kaudessa. Valmennusmaksuihin lisätään laskutuksen yhteydessä hallintokulu, mikä on 5€ per lähetettävä lasku. Lisäksi jokaiselta valmennukseen osallistuvilta edellytetään tennisseuran jäsenyyttä.

ILMOITTAUDU SISÄKAUDEN 2022-2023 JUNIORIVALMENNUKSEEN!

Mihin ryhmään lapsi osallistuu?
Aiempi pelikokemus *
Oletko kiinnostunut kilpailemisesta (osallistuminen turnauksiin ja sen mukainen harjoittelu)?
Monessako erässä haluat maksaa valmennusmaksun? (kts. Valmennusehdot sisäkausi 2022-2023) *
Ilmoittautumalla valmennukseen hyväksyt valmennusehdot, jotka löytyvät Valmennus-välilehden alta! *