Juniorivalmennus sisäkausi 2021-2022

Sisäkauden 2021-2022 ilmoittautumiset ovat päättyneet, mutta voit tiedustella vapaita paikkoja valmennuspäällikkö Matti Käpylältä joko sähköpostitse (matti.kapyla (at) jarvenpaantennis.fi) tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Toivomme, että ilmoitatte mahdolliset lukujärjestysten aiheuttamat rajoitteet heti kun mahdollista. Harjoitukset alkavat Järvenpäässä maanantaina 16.8 ja aiemmasta tiedosta poiketen Keravalla viikkoa myöhemmin maanantaina 23.8.

Ryhmäjaot ja aikataulut löytyvät alla olevan linkin kautta

Minitennis (8-vuotiaille ja nuoremmille)

Minitenniksessä opitaan tenniksen taitoja erilaisten hauskojen leikkien ja vauhdikkaiden pelien muodossa.

Minitennis on suunnattu  8-vuotiaille ja nuoremmille  ja aiempaa kokemusta tenniksestä ei tarvitse olla.

Harjoituksissa keskityään pallosilmän, heittotaidon ja yleisen urheilullisuuden kehittämiseen. Täältä saa hyvät lähtökohdat moneen eri harrastukseen.

Minitennisharjoituksissa on yksi ohjaaja aina max. kahdeksaa pelaajaa kohden.

Minitennistunteja järjestetään Järvenpäässä keskiviikkoisin ja perjantaisin 16-18, sekä Keravalla tiistaisin ja torstaisin klo 14-16.

Tennis on monipuolinen pallopeli, jossa oppii hyviä taitoja urheilua ja myös koko elämää varten. Tervetuloa  vauhdikkaan pallopelin harjoituksiin!

Junioritennis (9-18 -vuotiaille)

Junioritenniksen tavoitteena on kehittää tenniksen lyöntitekniikoita ja pelitaitoja max. kuuden pelaajan ryhmissä. Harjoituksia on 1-4 kertaa viikossa. Harjoitukset ovat arkisin klo 15 eteenpäin. Harjoittelu tapahtuu enintään kuuden pelaajan ryhmissä. Muodostamme harjoitusryhmät osallistujien pelitaitojen ja toiveiden mukaisesti.

Ilmoittaudu sisäkauden 2021-2022 viikoittaisiin valmennusryhmiin täyttämällä alla oleva lomake!

Aiempi pelikokemus *
Monessako erässä haluat maksaa valmennusmaksun? (kts. Valmennusehdot sisäkausi 2021-2022) *
Ilmoittautumalla valmennukseen hyväksyt valmennusehdot, jotka löytyvät Valmennus-välilehden alta! *

Juniorivalmennuksen hinnasto sisäkaudelle 2021-2022

Sisäkausi alkaa Järvenpäässä ja Keravalla maanantaina 16.8. Sisäkausi loppuu sunnuntaina 30.5.2021. Valmennusmaksuihin lisätään laskutuksen yhteydessä hallintokulu, mikä on 5€ per lähetettävä lasku.  Laskut lähetetään sähköpostitse pelaajan toiveen mukaisesti kuukausittain, neljästi kaudessa, kahdesti kaudessa tai kerran kaudessa. Lisäksi valmennusmaksuihin lisätään  JäTS:n jäsenmaksu alkuvuodesta 2021 (aikuiset 30€/vuosi ja juniorit 15€/vuosi).

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin 1.1.2022 alkaen.

Mikäli samasta ruokakunnasta on seuran valmennuksessa useampi kuin yksi pelaaja, myönnetään 10% perhealennus pienimmästä valmennusmaksusta!

Sisäkauden viikkovalmennuksen hinnasto Järvenpäässä ja Keravalla:

Juniorivalmennus

Minitennis 8-vuotiaille ja nuoremmille (kausihinta):

1h/viikko: 504€ kausi (12.00€/tunti)

2h/viikko: 966€ kausi (11.50€/tunti)

Junioritennis 9-18 -vuotiaille (kausihinta):

1h/viikko: 609€ kausi (14.50€/tunti)

2h/viikko: 1176€ kausi (14.00€/tunti)

3h/viikko: 1638€ kausi (13.00€/tunti)

4h/viikko: 2016€ kausi (12.00€/tunti)